Előadások, tréningek

Hiszek a személyes találkozás erejében, hiába az online világ, melynek érdemei, a gyorsaság, a kényelem megkérdőjelezhetetlen, én még mindig megrögzötten a közvetlenség, az élőszó híve vagyok. Ha a cikkeim felkeltették az érdeklődésedet, várunk szeretettel az előadásainkon, ahol könnyed hangulatban, szórakoztató módon beszéljük végig a konfliktuskezelési technikákat, párkapcsolati buktatókat és kitárjuk az ablakot egy pezsgő, szenvedélyes ugyanakkor tartós, elkötelezett, mély érzelmi háttérrel bíró párkapcsolat felé.

Következő előadásunk: 2020.02.19. 17:30-19:00 Cafe Mandala

Az eseményről bővebben: itt olvashatsz

Korábbi előadások, tréningek

2020.01.05. napján, az év első vasárnapján a Feleségek Klubja “Vonzó nő tréning ” keretében a Lurdy Moziban tartottam mentortársaimmal közösen tartottam előadást, egy igazán elragadó közönségnek, remek hangulatban! Életem első közel száz fős tréningje hatalmas élmény volt, amit ezúton is köszönök a résztvevőknek és a csapatnak. Mészáros Ádám, köszönöm a lehetőséget és a bizalmat!

2020. január 5. Feleségek Klubja “Vonzó Nő” tréning

2019.12.03. 17.00-20.00 között a Közép-európai Mediációs Intézet Kemi-est vendége voltam, egy kellemes inspiráló szakmai megbeszélésben volt részem, köszönöm a meghívást és a résztvevőknek az érdeklődést, rengeteg kérdést.

Párkapcsolati aknamezőkön- miben segíthet a mediátor, miben segíthet a párkapcsolati coach

Bővebb információ: https://www.kemi.hu/esemenyek/kemi-estek/parkapcsolati-aknamezokon-miben-segithet-a-mediator-es-miben-a-parkapcsolati-coach.html

2019.07.10. Café Mandala: Kötelékteremtés – a harmonikus párkapcsolat nyomában

Előadásunk arról fog szólni, hogyan kezeljük a konfliktusokat a kapcsolódás útján, gyakorlati és kommunikációs szinten. Hogyan fordulhatunk a párunk felé valóban elfogadóan, teljes szívvel odafigyelve, illetve néhány gondolat szeretnénk megosztani az empátiáról. Megtudhatjátok, hogyan teremtsünk pozitív töltetet környezetünkben, illetve hogyan szelektáljuk, kezeljük az esetleges mérgező kapcsolatainkat.
Zárszóként a szeretet, intimitás és a szexualitás kerül napirendre.

Időpont: 2019.07.10. (szerda) 18:00, az előadás kb. 90-120 perc

Helyszín: Cafe Mandala, 8000 Székesfehérvár, Kossuth utca 11. (Az órajáték mellett.) Jegyvásárlás: 1.500.-Ft/fő –  elővételre is van lehetőség a Cafe Mandala nyitvatartási idejében, de a jegyek a helyszínen is megvásárolhatók az előadás napján, szabad helyek függvényében.

Az aktuális előadásokról, tréningekről az alábbi oldalon is tájékozódhatsz:

https://www.beszeljunkrolaeloadas.hu/

Beszéljünk róla – előadássorozat

2019.05.23. -án indítottuk útjára “Beszéljünk róla” előadássorozatunkat. Az első részt a konfliktus okainak és a szeretetteljes kommunikációnak szenteltük 🙂 Ősszel érkezik a folytatás!